AXN ve MXN için güncelleme geldi!

29-07-2023 13:17
AXN ve MXN için güncelleme geldi!
 
Cambridge Audio'nun AXN10 ve kompakt MXN10 network streamer cihazları, Şubat lansmanından bu yana büyük bir hit olduğunu kanıtladı. Ve şimdi İngiliz marka, ücretsiz aygıt yazılımı güncellemesi yoluyla uygulama ses kontrolü ekleyerek müşteri geri bildirimlerine yanıt vererek, en yeni iki yayıncısını daha da iyi hale getiriyor. Ücretsiz firma yazılımı güncellemesi ile AXN10 ve MXN10 network streamer cihazları Pre-Amp işlevselliği ile buluştu.
 
Müşteri geri dönüşleri, ses kontrolünün sağlanması hususunda istekler barındırıyordu ve Cambridge Audio mühendisleri bu geri dönüşleri yapılan bir güncellemeyle çözdüler. 
 
Bu sayede cihazın kontrolünü sağladığınız StreamMagic aplikasyonu üzerinden artık cihazın ses açma/kısma kontrollerini gerçekleştirebiliyorsunuz. StreamMagic uygulaması aracılığıyla güncellendikten sonra, AXN10 ve MXN10'da pre-amp işlevi eklenmiş olacak ve bu uygulama içinden sesi kontrol etmenize olanak tanıyacaktır. Sesi akış hizmetinizin uygulamasından veya tercih ederseniz amfi/kablosuz hoparlörünüzdeki fiziksel kontroller aracılığıyla ayarlayabilirsiniz.
 
Yeni yazılım sürümündeki diğer güncellemeler, iki yeni tarama işlevi dahil olmak üzere StreamMagic uygulamasına daha fazla işlevsel özelliklere kavuşmuş oldu: "Albüme Git" ve "Sanatçıya Git". Şu An Çalınan ekranı ayrıca parçaları favorilere eklemek ve çalma listelerine eklemek için daha fazla seçenek sunar.
 
Bugünden itibaren mevcut olan donanım yazılımı güncellemesi, Cambridge Audio'nun teknik olarak mümkün olan, her yerde sürekli ürün geliştirme taahhüdünün bir parçasıdır.
 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.