HDMI - HDMI kablo 3mt.

%30
530,00 TL
369,00 TL
Kdv Dahil
123,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Marka
Stok Kodu
680203
Garanti Süresi
24 Ay

Techlink HDMI kablo 3 metre

 

 

HDMI kablolar yüksek kalitede ses ve görüntü aktarımı yapabilen kablolardır. Bu kablolar sayesinde HDMI çıkışı olan her cihazdan HDMI kablosu ile veri aktarımı yapılabilir.

Örneğin sinema amfileri ile Bluray oynatıcı arasında, uydu cihazı ve televizyon arasında, oyun konsolları ve televizyon arasında, laptop ile televizyon arasında gibi HDMI kablosu ile bağlandığında televizyona yüksek kalitede ses ve görüntü aktarımı sağlar.

 


Features


* For digital Audio/Video transmission of up to 10.2 GB/sec
* Next-generation digital interface for consumer electronics products of today and in the future
* True high-definition, audio/video content
* Industry-supported, uncompressed, all-digital audio/video interface
* HDMI provides an interface between a set-top box, DVD player, or A/V receiver and a Digital Television (DTV)
* Fully licensed HDMI adopter; all 1, 2, 3 meter cables are HDMI 1.4 compliant

 

Webmaster's comment on HDMI 1.4:

All TECHLINK HDMI cables up to and including 3 meters in length are HDMI 1.4 certified by HDMI Licensing, LLC.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
HDMI - HDMI kablo 3mt. HDMI Kablo kategorisindeki Techlink markalı HDMI - HDMI kablo 3mt. ürününü, kredi kartına vade farksız 6 taksit seçeneği ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Techlink HDMI kablo 3 metre, Techlink, ses ve görüntü kablosu, en iyi ve en ucuz ingiliz kablosu, RCA kablo, hoparlör kablosu, kulaklık kabloları, USB kablosu, HDMI kablo, Techlink Türkiye distribütörü forum audio dur. 680203
HDMI - HDMI kablo 3mt.
Measure checkout step 2: ga('create', 'UA-42848934-1'); ga('require', 'ec'); /** * Called when the user begins the checkout process. * @param {Array} cart An array representing the user's shopping cart. */ function checkout(cart) { for(var i = 0; i < cart.length; i++) { var product = cart[i]; ga('ec:addProduct', { 'id': product.id, 'name': product.name, 'category': product.category, 'brand': product.brand, 'variant': product.variant, 'price': product.price, 'quantity': product.qty }); } } ga('ec:setAction','checkout', {'step': 2}); ga('send', 'pageview'); // Pageview for shipping.html // Called when user has completed shipping options. function onShippingComplete(stepNumber, shippingOption) { ga('ec:setAction', 'checkout_option', { 'step': stepNumber, 'option': shippingOption }); ga('send', 'event', 'Checkout', 'Option', { hitCallback: function() { // Advance to next page. } }); }

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.